Dumoco+ app regio Hoeksche Waard, Drechtsteden en Goeree-Overflakkee

Met de Dumoco+ app voor de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden, Goeree-Overflakkee én Moerdijk sla je twee vliegen in één klap. Door (vaker) te kiezen voor de fiets kun je nu namelijk sparen voor leuke beloningen terwijl je bijdraagt aan je eigen gezondheid én aan het milieu.

Fietsen is gezond en goed voor het milieu, dat weet iedereen. Maar wist je dat je in de Hoeksche Waard, de Drechtsteden, op Goeree-Overflakkee én in Moerdijk nu ook kunt beloningen kunt verdienen door (vaker) te kiezen voor de fiets? Met de gratis Dumoco+ app registreer je gemakkelijk jouw fietskilometers. Zo spaar je met de beloningsapp punten die je kunt inwisselen voor cadeaubonnen, leuke uitjes en lokale producten of diensten.

 

Voor wie is deze actie?
Wil je besparen op je reiskosten? Had je je voorgenomen om meer te bewegen in 2023? Draag je graag een steentje bij aan het milieu? Of ben je het gewoon zat om dagelijks stil te staan in de file? Wat je reden ook is om vaker de fiets te pakken, de Slim Reizen Challenge geeft je een extra steuntje in de rug om actiever en duurzamer te reizen.

Iedereen die woont, werkt of regelmatig reist in de Hoeksche Waard, de Drechtsteden, op Goeree-Overflakkee en in Moerdijk kan meedoen aan deze challenge. Om mee te doen heb je een smartphone nodig.

Hoe werkt het?
Download de gratis Dumoco+ app, meld je aan voor de Slim Reizen Challenge regio Hoeksche Waard, Drechtsteden en Goeree-Overflakkee en je verdient direct punten voor elke fietsrit!

De app registreert dankzij GPS automatisch wanneer je reist en of je deze reis met de fiets, het openbaar vervoer (OV) of een ander vervoersmiddel hebt gemaakt. Je kunt deze reis vervolgens bevestigen of aanpassen op je tijdlijn.

Fiets je regelmatig en/of leg je lange afstanden af op de fiets? Dan spaar je nog sneller punten!

Tenslotte kun je regelmatig punten sparen door mee te doen met enquêtes. Vul een enquête op je tijdlijn in en verdien direct je eerste bonuspunten!

Vragen over de Dumoco+ app? Neem contact op via klantenservice@dumoco.nl
of bel met 088-9343406.

 

Wat voor beloningen kan ik verdienen?
Je kunt de punten die je spaart inwisselen voor een cadeau naar keuze in de app. Denk bijvoorbeeld aan vouchers en cadeaus die worden aangeboden door ondernemers uit de regio. Het is ook mogelijk om je punten om te zetten naar een donatie aan een goed doel naar keuze. Naast de beloningen die je met punten kunt verdienen, is er een maandelijkse loterijtrekking waarbij je kans maakt op mooie prijzen.

Extra punten sparen tijdens afsluiting Heinenoordtunnel

Tijdens de mei- en zomervakantie (augustus) gaat de Heinenoordtunnel in de A29 dicht. Reis je op dit traject niet met de auto, dan kun je sparen voor beloningen. De Tweede Heinenoordtunnel blijft open voor (brom)fietsers. Je kunt op dit traject dus gewoon blijven fietsen tijdens de afsluiting en profiteren van leuke fietsacties zoals korting op onderhoud en -accessoires en een gratis e-bike en speed pedelec probeeraanbod.

Sterker nog, tijdens de volledige afsluitingen kun je zelfs extra punten verdienen door slim of niet te reizen! Gebruik bijvoorbeeld de gratis fietsponten, werk lekker thuis of stap in het OV. Ontwijk je de drukte in het OV door buiten de spits te reizen? Dan levert je OV-reis nóg meer punten op. Zo spaar je tijdens de afsluiting sneller je gewenste beloning bij elkaar.

Door de auto te laten staan draag je bij aan het beperken van de hinder en help je de mensen voor wie thuiswerken of met het OV reizen geen optie is. Ook help je de nood- en hulpdiensten om zonder al te veel extra vertraging op hun bestemming te komen. Op de website van Rijkswaterstaat zie je wanneer de Heinenoordtunnel afgesloten is.

De Roseknoop Challenge gaat samen met de Slim Reizen Challenge

Per 1 november gaat de Roseknoop Challenge over in de Slim Reizen Challenge. Ben je nog niet ingeschreven voor de Slim Reizen Challenge? Schrijf je dan in via de Dumoco+ app. Je gespaarde punten blijven staan, het enige dat verandert is dat het gebied waar je punten spaart vergroot wordt.

Is de app veilig om te gebruiken?

Dumoco+ vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In hun Privacybeleid en Voorwaarden kun je precies lezen wat zij doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt nimmer gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt de deelname stoppen en je data laten vernietigen als je dat wilt.

Heb je vragen over de app? Dan kun je contact opnemen via klantenservice@dumoco.nl
of bel met 088-9343406.