Fietsapp regio Hoeksche Waard en Drechtsteden

Met de fietsapp voor de regio Hoeksche Waard en Drechtsteden sla je twee vliegen in één klap. Door (vaker) te kiezen voor de fiets kun je nu namelijk sparen voor leuke beloningen terwijl je bijdraagt aan je eigen gezondheid én aan het milieu.

 

 

 

 

Fietsen is gezond en goed voor het milieu, dat weet iedereen. Maar wist je dat je in de Hoeksche Waard en Drechtsteden nu ook kunt beloningen kunt verdienen door (vaker) te kiezen voor de fiets? Met de gratis Dumoco+ app registreer je gemakkelijk jouw fietskilometers. Zo spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaubonnen, leuke uitjes en lokale producten of diensten.

 

Voor wie is deze actie?
Wil je besparen op je reiskosten? Had je je voorgenomen om meer te bewegen in 2023? Draag je graag een steentje bij aan het milieu? Of ben je het gewoon zat om dagelijks stil te staan in de file?

Wat je reden ook is om vaker de fiets te pakken, de Slim Reizen Challenge geeft je een extra steuntje in de rug om actiever en duurzamer te reizen.

Iedereen die woont, werkt of regelmatig reist in de Hoeksche Waard en de Drechtsteden kan meedoen aan deze challenge. Om mee te doen heb je een smartphone nodig.

Hoe werkt het?
Download de gratis Dumoco+ app, meld je aan voor de Slim Reizen Challenge regio Hoeksche Waard en Drechtsteden en je verdient direct punten voor elke fietsrit!

De app registreert dankzij GPS automatisch wanneer je reist en of je deze reis met de fiets, het OV of een ander vervoersmiddel hebt gemaakt. Je kunt deze reis vervolgens bevestigen of aanpassen op je tijdlijn.

Fiets je regelmatig en/of leg je lange afstanden af op de fiets? Dan spaar je nog sneller punten!

Tenslotte kun je regelmatig punten sparen door mee te doen met enquêtes. Vul een enquête op je tijdlijn in en verdien direct je eerste bonuspunten!

Vragen over de Dumoco+ app? Neem contact op via klantenservice@dumoco.nl
of bel met 088-9343406.

 

Wat voor beloningen kan ik verdienen?
Je kunt de punten die je spaart inwisselen voor een cadeau naar keuze in de app. Denk bijvoorbeeld aan vouchers en cadeaus die worden aangeboden door ondernemers uit de regio. Het is ook mogelijk om je punten om te zetten naar een donatie aan een goed doel naar keuze.

Naast de beloningen die je met punten kunt verdienen, is er een maandelijkse loterijtrekking waarbij je kans maakt op mooie prijzen.

Is de app veilig om te gebruiken?

Dumoco+ vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In hun Privacybeleid en Voorwaarden kun je precies lezen wat zij doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt nimmer gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt de deelname stoppen en je data laten vernietigen als je dat wilt.

Heb je vragen over de app? Dan kun je contact opnemen via klantenservice@dumoco.nl
of bel met 088-9343406.