Fietsenmaker op de zaak

Fietsen onder werknemers stimuleren? Help uw medewerkers op weg door de fietsenmaker op de zaak aan te vragen. Een kosteloze fiets-APK voor al uw medewerkers.

Voor wie?

  • Werkgevers die fietsen onder werknemers (willen) stimuleren.
  • Werkgevers die hun medewerkers veilig op weg willen helpen.
  • Voor partners van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland (of die dat willen worden).

Aanvragen

Wil je als werkgever het fietsen bij medewerkers stimuleren? Dan is deze sympathieke actie echt iets voor u. Op verzoek komt er een fietsenmaker op de zaak bij u langs. Deze voert een APK uit op de fietsen van uw medewerkers. Hij checkt de banden, smeert de ketting en loopt de fiets na. Moet er meer gebeuren? Dan krijgt de werknemer hierover advies. Wilt u dat medewerkers gaan fietsen naar het werk? Zorg dan in ieder geval dat ze op een fiets rijden die goed is onderhouden. Hoe? Laat de Fietsenmaker op de zaak langskomen!

Wat houdt de Fietsenmaker op de zaak in?

Als je als werkgever wil dan je medewerkers slim en duurzaam reizen, is het handig hen daar een beetje bij te helpen. Veel medewerkers hebben wel een fiets maar doordat hij al wat langer in de schuur staat is er een piepje een kraakje. Niet echt comfortabel dus. De Fietsenmaker komt op het afgesproken tijdstip bij u langs en medewerkers kunnen tijdens het werk hun fiets laten controleren. Zo kunnen ze er weer even tegen!

Zorgeloos pakket

  • Werkgevers worden zo goed mogelijk ontzorgd.
  • We spreken een dag af dat de Fietsenmaker langs komt.
  • U ontvangt een intranetbericht om te verspreiden via de interne media om de Fietsenmaker aan te kondigen.
  • Medewerkers brengen hun fiets langs die wordt gecontroleerd. Kleine reparaties worden direct kosteloos uitgevoerd.

Belangstelling?

Neem contact op met Roel Lenoir voor verder informatie.