Wat is de mooiste fietsenstalling van Zuid-Holland?

Welke werkgever heeft de mooiste, meest toegankelijke en leukste fietsenstalling van Zuid-Holland? En wint daarmee de titel: Fietsenstalling van het jaar.

In 2018 becijferde de Rai vereniging dat maar liefst 2,8 miljard kilometers per fiets wordt afgelegd in Zuid-Holland. Daarmee is Zuid-Holland koploper in Nederland. Tevens staat de provincie in de top drie als het gaat om aantal kilometers fietspad en zijn er gemiddeld drie fietsen per huishouden te vinden. Daarnaast heeft de provincie uitgesproken om de best bereikbare provincie van Nederland te willen zijn. Waarbij fietsers vlot en veilig naar werk of school moeten kunnen.

Fietsenstalling van het jaar

Voor al die fietsen moeten er natuurlijk ook fietsparkeerplaatsen zijn en uiteraard het liefst in de vorm van een overdekte stalling. Maar welke werkgever heeft nu de leukste, meest toegankelijke en mooiste stalling van Zuid-Holland? Waar is de entree het best? In welke stalling kan je makkelijk je fiets kwijt, zonder dat je deze beschadigd? Niet dat jouw werkgever een giga grote stalling hoeft te hebben, klein kan immers ook heel mooi zijn. En wie weet is die plek waar je maar vijf fietsten kwijt kunt een oase van rust, als je het vergelijkt met de gemiddelde publieke stalling.

Kortom, waarom verdient de fietsenstalling van jouw werkgever de titel Fietsenstalling van het jaar? En natuurlijk we weten dat dit een beetje appels met peren vergelijken is, zo eerlijk zijn we. Daarom mag jij het ons gaan vertellen.

Wat moet je doen

  • Maak een foto van de fietsenstalling op jouw werk
  • Vertel waarom dit jouw favoriete fietsenstalling is
  • Deel dit vervolgens via je Facebook of Instagram pagina, of stuur je foto hieronder in
  • Tag ons in je bericht en voorzie je bericht van de volgende hashtag: #stallingvanhetjaar