Fietser van het jaar 2021

Ben jij of ken jij iemand die altijd op de fiets naar het werk gaat? Iemand die moeiteloos zijn boodschappen onder de snelbinder vervoert. Die lachend de brug opgaat? Laat het ons weten. Dit jaar organiseren we voor de vierde keer de verkiezing Fietser van het jaar 2021 Zuid-Holland.

Fietsen is gezond, duurzaam, relatief goedkoop en je hebt zelden vertraging. Niets voor niets is Nederland fietsland. Met fietsen kom je nog eens ergens, je hebt tijd om de omgeving te bekijken en je bent lekker in beweging. Wie verdient volgens jou de titel Fietser van het jaar 2021 Zuid-Holland? Laat het ons weten. Aanmelden kan tot vrijdag 10 december. Vul het inschrijfformulier in om aan te melden.

Doe mee!

De andere winnaars

Sinds 2018 organiseren Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming in Zuid Holland de verkiezing Fietser van het jaar. In 2019 won Remco Idema, fysiotherapeut uit Den Haag, die zijn patiënten bezoekt met de bakfiets. Daarin zitten alle materialen die hij nodig heeft voor een behandeling: de behandeltafel, een pc, handdoeken, olie en trainingsmateriaal. In 2019 werd Iwan van Vliet uit De Lier gekozen als de Fietser van het Jaar. Zijn fiets is een natuurlijk verlengstuk van zijn benen en fietsen is een onderdeel van zijn “psycho- en lichamelijke hygiëne” zoals hij het zelf zegt. In 2020 viel de eer te beurt aan Marian Klein. “Ik fiets omdat ik het leuk vind. Niet omdat ik een prestatie neer moet zetten. Of omdat ik train voor de Alpe d’Huez. Elke dag fiets ik van Bleskensgraaf naar Gouda en weer terug, een afstand van 54 kilometer bij elkaar. En met veel plezier“, aldus Marian Klein, opleidingsmanager bij het Hoornbeeck College in Gouda.