Fietsstimulering medewerkers

Een e-bike, bakfiets of speedpedelec op locatie of via een fietsenhandelaar uitproberen?

Een beetje extra beweging kan na een jaar corona geen kwaad. Daarom zijn wij alvast aan de slag gegaan met onze fietsstimuleringsacties. We zijn nog wat vroeg, werken zelf nog steeds vanuit huis. Dat geldt misschien ook voor u of bij u op het werk. Maar stel dat u straks weer naar kantoor mag of nu zelfs moet komen. Dan wilt u toch zeker (dat ze) met de fiets komen, of niet dan? We bieden daarom de mogelijkheid om op het bedrijf een pool van fietsen neer te zetten of zelf langs de fietsenmaker te gaan er een fiets op te halen.

Werkgevers en werknemers in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen, Zuidplas en Rotterdam-Alexander, wiens medewerkers niet thuis kúnnen werken, kunnen vanaf nu al gebruik maken van onze fietsacties.

Dit is wat we u bieden als u zelf een fiets op gaat halen

 1. U kunt meedoen aan de e-bikeprobeeractie. Als u nu met de auto naar het werk komt, krijgt u kosteloos de gelegenheid een week lang een e-bike uit te proberen naar het werk.
 2. U reserveert uw fiets via deze link.
 3. De deelnemende fietsenwinkels zijn:
  1. Bergambacht – Bijl Tweewielers
  2. Berkenwoude – Boom Tweewielers
  3. Bodegraven – Fietspad Tweewielers
  4. Gouda – Louwerenburg Tweewielers
  5. Waddinxveen – Bike Prob

Dit is wat we u bieden als u een pool van fietsen op het bedrijf wilt hebben

 1. Uw medewerkers kunnen meedoen aan de e-bikeprobeeractie. Hierbij krijgen uw medewerkers die nu met de auto komen kosteloos de gelegenheid een week lang een e-bike uit te proberen naar het werk.
 2. We plaatsen gedurende 3 maanden een e-bikeprobeerpool bij u op locatie.
 3. We helpen u met het perfectioneren van uw fietsbeleid.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen, werkt u ergens waar dit een goed idee is, of wilt u meer weten over onze fietsacties, neem contact op met Elske van de Fliert.