Fotoactie: Fiets naar je werk en win!

Stuur tot 27 mei 2023 jouw leukste fietsfoto in en win mooie prijzen!

Op donderdag 25 mei is het Fiets naar je Werk Dag. Fiets je ook mee? Stuur ons een foto van jouw fietstochtje en maak kans op leuke prijzen, zoals een cadeaubon van bol.com en meer! Woon je te ver weg om het hele eind te fietsen? Fiets dan een deel, bijvoorbeeld naar het station of de halte van de bus of tram. Alle ritjes tellen mee.

Hoe werkt het?

  1. Fiets naar je werk. Maak een foto tijdens je rit. Het kan een selfie zijn, een foto van je fiets tegen een leuke achtergrond, een bijzonder moment onderweg – wees creatief!
  2. Stuur je foto in. Deel je foto met een korte toelichting met ons via onderstaand formulier. Vertel ons bijvoorbeeld waarom je deze foto hebt gekozen of wat je het leukste vindt aan fietsen naar je werk.
  3. Maak kans op mooie prijzen! De leukste inzendingen worden beloond met een prijs, zoals een bol.com bon. We maken de winnaars begin juni bekend.

Wil je als collectief, dus als bedrijf of vereniging, meedoen met deze fotoactie? Neem dan contact met ons op.

De kleine lettertjes

Deelname is mogelijk tot 27 mei 2023. De winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

Fietsen is gezond, duurzaam en goedkoop. Je rijdt lachend de files voorbij en je hoeft niet te zoeken naar een dure parkeerplek. Dus pak je fiets, ga eropuit, maak die leuke foto en misschien win jij één van de mooie prijzen! We kijken uit naar je inzending en wensen je veel fietsplezier.