Koop een nieuwe e-bike en krijg €325,- cadeau!

Heb je meegedaan aan de gratis e-bike probeeractie voor inwoners en medewerkers van de Hoeksche Waard? Is dit goed bevallen en wil je nu een eigen e-bike kopen? Maak dan gebruik van een aantrekkelijke aanschafregeling t.w.v. maar liefst €325,-! 

Heb jij meegedaan aan de uitprobeeractie of heb je een e-bike of speed pedelec gehuurd en overweeg je nu om zelf een elektrische fiets aan te schaffen? Dan krijg je korting op de aankoop, accessoires en onderhoud van jouw gloednieuwe e-bike. In totaal krijg je maar liefst €325,- cadeau, dus kijk snel hoe je in aanmerking komt! 

De regeling 

Deelnemers van de e-bike probeer- of verhuuractie krijgen €100,- retour op het aankoopbedrag wanneer zij een elektrische fiets aanschaffen bij een deelnemende fietsenwinkel. Daarnaast krijg je een waardebon t.w.v. €225,- die je kunt besteden aan accessoires, (korting op) servicebeurten, accu-upgrade of garantieverlenging voor jouw nieuwe e-bike. 

Voor wie is deze actie? 

De aanschafregeling is beschikbaar voor iedere deelnemer die heeft meegedaan aan het gratis uitprobeeraanbod in de Hoeksche Waard. Het geldt ook voor iedereen die een e-bike of speed pedelec heeft gehuurd via verhuuractie. En als je via je werkgever gebruik hebt gemaakt van de zakelijke e-bikepool, kom je in aanmerking.  

Er kunnen 100 deelnemers gebruikmaken van de aanschafregeling. De actie stopt wanneer dit aantal is bereikt. 

Hoe werkt het? 

  • Registreer je in Going Easy voor deelname aan de e-bike probeeractie.
  • Na deelname word je via een mail automatisch geïnformeerd over de aanschafregeling. Hierin staat een registratielink.  
  • De aanschafperiode voor een nieuwe e-bike, speed pedelec of e-bakfiets (van minimaal €2.000,-) loopt tot en met 30 november 2023 bij een deelnemende fietsenwinkel. 
  • De fietsenwinkel controleert of je een deelnemer van de e-bike probeeractie bent en kunnen daarbij een identiteitsbewijs vragen. 
  • Indien je aan de voorwaarden voldoet, kun je ter plekke gebruikmaken van de waardebon à €225,-. De waardebon wordt als kassakorting verrekend op de dag van aankoop. 
  • Ongeveer een week nadat je hebt meegedaan aan de actie krijg je automatisch een mail met een registratielink waar je je gegevens kunt invullen, de factuur van je e-bike uploaden en de deelnamevoorwaarden van de aanschafregeling accepteren. 
  • Wekelijks worden de nieuwe aanmeldingen verwerkt. Er wordt bepaald of je aan de voorwaarden voldoet. 
  • Indien je aan de voorwaarden van de aanschafregeling voldoet, krijg je binnen 31 dagen na ontvangst van de factuur €100,- retour op het aankoopbedrag van de e-bike. 

Heb je vragen over de actie of de deelnamevoorwaarden? Neem dan contact op via support@deboomenhetmeer.nl 

Deelname voorwaarden aanschafregeling ZHB