Love to ride

Download de app en word onderdeel van de fietscommunity voor werkend Nederland. Ga de strijd aan met je collega’s en vrienden. De eerste honderd aanmelders krijgen een tegoedbon voor een kop koffie bij Lola Bikes and Coffee.

Love to Ride is hét fietsprogramma voor werkend Nederland waar medewerkers, afdelingen en organisaties zich met elkaar kunnen meten en fietschallenges kunnen aangaan.
Iedereen kan meedoen met Love to Ride! Of je elke dag fietst of af en toe een ritje maakt. De app is voor iedereen leuk en toegankelijk. Dus meld je snel aan!

Meld je aan

Werkgevers in de regio Haaglanden en Rijnland krijgen een streepje voor. Zij kunnen gratis hun eigen bedrijfspagina aanmaken op het platform van Love to Ride. Hier zie je precies hoe jouw organisatie ervoor staat: hoeveel kilometer jullie fietsen, hoeveel CO₂ jullie verbranden en welke medewerker de beste fietser van de maand is. Bovendien staat iedere kwartaal in het teken van een fietsthema, met uitdagende fietschallenges. Dat is niet alleen leuk om te doen, jouw medewerkers kunnen er ook nog mooie prijzen mee winnen!

Instructies voor het aanmaken van een bedrijfspagina staan op de aanmeldpagina. Heb je hulp nodig? Neem contact op met Fietspromotor Roel Lenoir.