Probeer het ov tussen Gouda en Rotterdam

Ontvang €100,- saldo!

Reis jij regelmatig met de auto tussen Gouda en Rotterdam? Dan sta je vast wel eens in de file. Balen toch? Probeer eens het OV! Met deze actie kun je het gratis uitproberen. Je krijgt een OV-chipkaart met een tegoed van €100,-.

Deze actie is speciaal voor automobilisten die regelmatig over de A20 reizen om het OV op dit traject uit te proberen. Met de kaart kun je reizen tussen het OV-traject van Utrecht en Rotterdam met trein, bus of metro. Op station Utrecht Centraal en Rotterdam Centraal én tussenliggende stations kun je ook een OV-fiets huren.

Hoe werkt het?

Meld je aan via onderstaand formulier. Je gegevens worden gecontroleerd. Vervolgens ontvang je een mail en een paar dagen later ontvang je per post de OV-kaart. De OV-kaart kan alleen gebruikt worden om te reizen tussen Utrecht en Rotterdam of binnen de tussenliggende steden.

Je kunt meedoen als je minimaal 2 dagen per week voor werk, studie of andere redenen met een auto over de A20 reist. Met je deelname geef je toestemming dat je in- en uitcheck gegevens worden gebruikt om na te gaan of je de ov-kaart op dit traject gebruikt.

Deze actie wordt uitgevoerd door WijMobiel. Tijdens je deelname kun je bij vragen contact opnemen met de klantenservice van WijMobiel, en log je in op WijMobiel.nl om het saldo en check-in en check-uit gegevens te bekijken.

Reis je minimaal 2 dagen in de week met de auto over de A20 tussen Rotterdam en Gouda? Vul dan snel onderstaand formulier in en ontvang de ov-kaart binnen een paar dagen!