Probeer het ov tussen Gouda en Rotterdam

Ontvang €100,- saldo!

Reis jij regelmatig voor je werk tussen Gouda en Rotterdam en doe je dat met de auto? Op de A20 tussen Gouda en Rotterdam staat regelmatig file. Kijk of het ook met het openbaar vervoer kan! Met deze actie kun je het gratis uitproberen. Je krijgt een ov-chipkaart met een tegoed van €100,- waarmee je tot 1 januari 2022 kunt reizen.

Deze actie is speciaal voor automobilisten die regelmatig over de A20 reizen om het ov op dit traject uit te proberen. Met de kaart kun je reizen tussen het ov-traject van Utrecht en Rotterdam met trein, bus of metro. Op station Utrecht en Rotterdam centraal én tussenliggende station kun je ook een ov-fiets huren.

Hoe werkt het?

Meld je aan via onderstaand formulier. Je gegevens worden gecontroleerd. Vervolgens ontvang je een mail en een paar dagen later ontvang je per post de OV-kaart. De OV-kaart kan alleen gebruikt worden om te reizen tussen Utrecht en Rotterdam of binnen de tussenliggende steden. Op 1 januari 2022 vervalt het saldo.

Je kunt meedoen als je minimaal 2 dagen per week voor werk, studie of andere redenen met een auto over de A20 reist. Met je deelname geef je toestemming dat je in- en uitcheck gegevens worden gebruikt om na te gaan of je de ov-kaart op dit traject gebruikt.

Deze actie wordt uitgevoerd door WijMobiel. Tijdens uw deelname kunt u bij vragen contact opnemen met de klantenservice van WijMobiel, en logt u in op WijMobiel.nl om het saldo en check-in en check-uit gegevens te bekijken.

Reis je minimaal 2 dagen in de week met de auto over de A20 tussen Rotterdam en Gouda? Vul dan snel onderstaand formulier in en ontvang de ov-kaart binnen een paar dagen!