Met de (Water)bus lachend de file voorbij?

Woon en/of werk je in de gemeenten Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel of Krimpenerwaard? Dan kun je nu maximaal 4 weken gratis met de bus of Waterbus van Arriva reizen. Lees meer over deze aantrekkelijke actie.

Zoals je misschien al weet, wordt er gewerkt aan de N210, de C.G. Roosweg, de Nieuwe Tiendweg en de Industrieweg. Ook wel de Grote Kruising genoemd. Deze werkzaamheden kunnen voor hinder en vertraging zorgen. Heb je er wel eens aan gedacht om met de (Water)bus naar je werk te gaan? De bus mag (voor een groot deel) op een aparte baan en rijdt dus zo langs de file. Je kunt hiermee ook met de Waterbus reizen! Om te ervaren hoe dat is kun je het nu vier weken lang gratis uitproberen. Met het ov-probeeraanbod kun je 4 weken gratis met de (Waterbus)bus van Arriva naar je werk. Het enige wat we van jou vragen is een paar vragenlijsten in te vullen voor, tijdens en na het reizen. Je kunt eenmalig gebruik maken van deze regeling tot 1 juli 2022.

Hoe werkt het?

Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar de eerste vragenlijst. Op het moment dat je deze vragenlijst hebt ingevuld zullen we een aantal OV-kaartjes naar je huisadres versturen. Met één OV-kaartje kun je een dag gratis met de bus reizen. Het aantal OV-kaartjes dat je krijgt, hangt af van het aantal dagen dat je naar werk reist. Je ontvangt genoeg kaartjes om een periode van 4 weken met de bus naar het werk te reizen. Na de probeerperiode van 4 weken ontvang je nogmaals 2 korte vragenlijsten via e-mail. Je wordt geacht deze vragenlijsten ook in te vullen.

Vul onderstaand formulier in om je op te geven voor deze regeling en 4 weken gratis met de (Water)bus te kunnen reizen.