Met de (Water)bus lachend de file voorbij?

Woon en/of werk je in de gemeenten Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel of Krimpenerwaard? Dan kun je nu maximaal 4 weken gratis met de bus van Arriva of de Waterbus van Blue Amigo reizen. Lees meer over deze aantrekkelijke actie.

Heb je er wel eens aan gedacht om met het openbaar vervoer naar je werk te gaan? De bus mag (voor een groot deel) op een aparte baan en rijdt dus zo langs de file. En met vervoer over water zoals de Waterbus heb je al helemaal geen last van de drukte op de weg! Zelf ervaren of dit iets is voor jouw woon-werkreis? Met het ov-probeeraanbod kun je vier weken gratis met de bus van Arriva of de Waterbus van Blue Amigo naar je werk. Je kunt eenmalig gebruik maken van deze regeling tot 1 juli 2022.

Hoe werkt het?

Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail. We controleren je aanmelding en indien je aan de voorwaarden voldoet, versturen we de ov-kaartjes naar het huisadres dat je hebt opgegeven. Met één ov-kaartje kun je een dag gratis met de (Water)bus reizen. Het aantal ov-kaartjes dat je krijgt, hangt af van het aantal dagen dat je naar werk reist. Je ontvangt genoeg kaartjes om een periode van vier weken naar het werk te reizen.

Vul onderstaand formulier in om je op te geven voor deze regeling en vier weken gratis met de (Water)bus te kunnen reizen.