Probeeractie e-bike en speed pedelec

Ontdek de voordelen van elektrisch fietsen met ons gratis uitprobeeraanbod! Ervaar twee weken lang zelf hoe comfortabel en efficiënt het is om met een elektrische fiets te reizen. Besluit je na de proefperiode om een ​​eigen e-bike of speed pedelec aan te schaffen? Dan profiteer je van een aanschafregeling.

Deze actie is momenteel volgeboekt!

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen op een elektrische fiets, ook wel een e-bike genoemd. Een e-bike heeft net zoveel voordelen als een gewone fiets, maar dankzij de trapondersteuning is het aantrekkelijker om regelmatig de fiets te pakken. Ook voor de wat langere afstanden. Een speed pedelec is een fiets waarop je harder kunt rijden dan op een gewone e-bike: tot 45 kilometer per uur. Je hebt wel een brommerrijbewijs nodig en moet een helm dragen als je op een speed pedelec rijdt. 

Ontdek of een e-bike / speed pedelec bij je past 

Waar begin je als je er zelf aan denkt om een e-bike of speed pedelec te kopen? De keuze is reuze met allerlei modellen, extra’s en prijsklassen. Een basismodel e-bike kost al snel zo’n €1500, een flinke investering dus. Met deze actie kun je eerst twee weken lang gratis uitproberen of een e-bike of speed pedelec past bij jou en jouw reis. Bevalt het en wil je na de proefperiode zelf een e-bike of speed pedelec aanschaffen van minimaal €2.000,-? Dan krijg je met onze aanschafregeling €325,- cadeau!

Let op: de speed-pedelecs zijn op dit moment volgeboekt.

Voor wie is deze actie bedoeld? 

 • Inwoners van de Hoeksche Waard
 • Werknemers waarvan de werkgever in de Hoeksche Waard gevestigd is

Hoe werkt het? 

 • Je kunt de fiets afhalen op een centraal punt
 • De fietsen zijn verzekerd 
 • Er is een reserveringssysteem 
 • Fietstassen worden bijgeleverd 
 • De fietsen worden geleverd met extra slot 
 • Bij vragen kun je contact opnemen met de helpdesk via support@deboomenhetmeer.nl
 • De actie is kosteloos en vrijblijvend
 • Na deelname kun je gebruikmaken van een aanschafregeling om zelf een e-bike of speed pedelec te kopen met korting

Stelt je werkgever de e-bike of speed pedelec beschikbaar via een zakelijke pool? Vraag dan bij je werkgever hoe je mee kunt doen aan de probeeractie.

Uitgiftepunten

Op dit moment kun je de e-bike of speed pedelec ophalen bij:

 • 's-Gravendeel: Tweewielercentrum 's-Gravendeel
 • Puttershoek: Jonas Puttershoek
 • Strijen: Bike Totaal van der Koog
 • Zuid-Beijerland: Peter Fortuin Rijwielen

Belangstelling? 

Heb je interesse in het uitproberen van een e-bike of speed pedelec? Via een online reserveringssysteem kun je zelf de periode kiezen waarin je de e-bike of speed pedelec wilt proberen en bij welk uitgiftepunt je deze wilt ophalen. Je kunt tot en met 4 oktober 2023 van het probeeraanbod gebruikmaken.

Ga naar het reserveringssysteem 

Contact

We bieden deze actie aan in samenwerking met onze partner De Boom en het Meer. Loop je tegen problemen aan bij het reserveren of heb je een andere vraag over het uitprobeeraanbod? Neem dan contact op met de helpdesk via support@deboomenhetmeer.nl.

Neem contact op 

Profiteer van €325,- cadeau op je eigen e-bike of speed pedelec

Ben je na de probeerperiode overtuigd en wil je zelf een e-bike of speed pedelec aanschaffen? Als deelnemer aan de probeeractie profiteer je van een aantrekkelijke korting. Je krijgt maar liefst €100,- retour op het aankoopbedrag en €225,- om te besteden aan accessoires, garantieverlenging, onderhoud of upgrades. Zo kun je nog langer genieten van het gemak van een elektrische tweewieler!

Meer informatie over de aanschafregeling