Probeer het ov tussen Ridderkerk en Gorinchem

Reis jij regelmatig (minimaal 2 dagen per week) voor je werk op de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem en doe je dat met de auto? Probeer nu gratis het OV met de OV Probeerpas!

Zoals je weet staat er regelmatig file op de A15. Met de OV Probeerpas kun jij gratis het openbaar vervoer uitproberen. Je krijgt een eenmalig saldo van maar liefst €160,-! Kun je gelijk kijken of het OV wat voor je is.

Met de OV Probeerpas kun je reizen met trein, (water)bus en metro. Op de stations kun je ook een NS OV-fiets huren. De actie loopt tot 31 december 2022, maar de laatste aanmeldingsdatum is 31 oktober 2022.

Voor wie?

Deze actie is speciaal voor automobilisten die onder normale omstandigheden minimaal 2 dagen per week met de auto over de A15 reizen tussen Ridderkerk en Gorinchem. Met de OV Probeerpas kun je reizen met trein, bus en metro. Op de stations kun je ook een NS OV-fiets huren.

Hoe werkt het?

Interesse in de OV Probeerpas? Je kunt je onderaan deze pagina makkelijk aanmelden.

We controleren de gegevens van iedere aanmelding en controleren de deelname voorwaarden. Wanneer je voldoet aan de voorwaarden dan ontvangt je een mail met nog een paar resterende vragen van de organisatie die de passen uitgeeft. Bijvoorbeeld het adres waar ze de pas heen kunnen sturen.

Na een paar dagen ontvang je per post de OV Probeerpas. De OV Probeerpas kan alleen gebruikt worden voor werk gerelateerde reizen (dienstreizen en woon-werk reizen).

Deelname voorwaarden:

· Je reist minimaal 2 dagen per week met de auto voor je werk.
· Je maakt gebruik van de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem.
· Met je deelname geef je toestemming dat je in- en uitcheck gegevens worden gebruikt om na te gaan of je de ov-kaart op dit traject gebruikt.

WijMobiel

Deze actie wordt uitgevoerd door WijMobiel. Tijdens de actie kunnen deelnemers contact opnemen met de klantenservice (088-934 3401) van WijMobiel, en deelnemers ontvangen een inlog op WijMobiel.nl om het saldo en check-in en check-uit gegevens te bekijken.

 

Aanmelden

Bekijk de Voorwaarden

Veelgestelde vragen