Roseknoop challenge, spaar voor mooie beloningen

Spaar voor mooie beloningen door flexibeler, duurzamer en actiever te reizen.

Wat is de Roseknoop Challenge?
Reis je regelmatig in Rotterdam-Zuid (Feijenoord en IJsselmonde) of de BAR-gemeenten (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk)? Dan is de Dumoco+ app iets voor jou! Met de Dumoco+ app kan je deelnemen aan de Roseknoop Challenge. Je spaart dan voor leuke beloningen. Door te fietsen, te wandelen of gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Je ontwijkt bovendien de files en vertragingen door de werkzaamheden aan de Roseknoop. Én je draagt bij aan je eigen gezondheid én aan het milieu. Top toch!?

   

Voor wie is deze actie?
Wil je besparen op je reiskosten? Duurzamer reizen? Wil je meer bewegen? De files vermijden? Wat je reden ook is om vaker de fiets te pakken of te wandelen, de Roseknoop Challenge geeft je een extra steuntje in de rug om actiever en duurzamer te reizen.

Iedereen die woont, werkt of regelmatig reist in de wijken Feijenoord en IJsselmonde of de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht en Ridderkerk kan meedoen aan deze Roseknoop challenge. Om mee te doen heb je een smartphone nodig.

Hoe werkt het?
Download de gratis Dumoco+ app, meld je aan voor de Roseknoop challenge en je verdient direct punten voor elke fietsrit, wandeling of OV-rit!
De app registreert dankzij GPS automatisch wanneer je reist en of je deze reis met de fiets, het OV of een ander vervoermiddel hebt gemaakt. Je kunt deze reis vervolgens bevestigen of aanpassen op je tijdlijn.
Fiets of wandel je regelmatig en/of leg je lange afstanden af? Dan spaar je nog sneller punten!
Tenslotte kun je regelmatig punten sparen door mee te doen met enquêtes. Vul een enquête op je tijdlijn in en verdien direct je eerste bonuspunten!

Bekijk ook de animatie.

Vragen over de Dumoco+ app? Neem contact op met de klantenservice.
Of bel met 088-9343406.

Wat voor beloningen kan ik verdienen?
Je kunt de punten die je spaart inwisselen voor een cadeau naar keuze in de app. Denk bijvoorbeeld aan vouchers en cadeaus die worden aangeboden door ondernemers uit de regio. Het is ook mogelijk om je punten om te zetten naar een donatie aan een goed doel naar keuze.

Naast de beloningen die je met punten kunt verdienen, is er een maandelijkse loterijtrekking waarbij je kans maakt op mooie prijzen.

Is de app veilig om te gebruiken?
Dumoco+ vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In hun Privacybeleid en Voorwaarden kun je precies lezen wat zij doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt nimmer gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt de deelname stoppen en je data laten vernietigen als je dat wilt.

Heb je vragen over de app? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice.
of bel met 088-9343406.