Vervoer van deur tot deur

De wijkbus Groot-IJsselmonde is te gebruiken als je woont in Oud-IJsselmonde, Groot-IJsselmonde, Lombardijen of in de Beverwaard. Je bent 55 jaar of ouder en/of minder valide.

Aanmelden kan via de website

Waar gaat de Wijkbus Groot-IJsselmonde naar toe?

De Wijkbus Groot-IJsselmond rijdt naar alle adressen binnen de Beverwaard, Groot-IJsselmonde, Oud-IJsselmonde en Lombardijen. De bus brengt je naar je familie, de kapper, het buurthuis, etc.

Hij rijdt ook naar: Zuiderbegraafplaats, Crematorium Maeterlinckweg, Ikazia Ziekenhuis, Maasstad Ziekenhuis, Monuta Langenhorst, Antonius Motorstraat, Winkelboulevard Reijerwaard, Winkelcentrum Keizerswaard en Winkelcentrum Zuidplein.

Het is vervoer van deur tot deur. De bus haalt je thuis op, brengt je naar het ziekenhuis en brengt je daarna weer thuis.

Rollator of opklapbare rolstoel
Je kunt mee met de wijkbus als je zelfstandig kan in- en uitstappen. De medewerkers helpen je daarmee. Heb je een rollator of opklapbare rolstoel? Deze kunnen mee in de Wijkbus. De medewerkers zetten jouw hulpmiddel achterin de bus. Een elektrische-rolstoel of een scootmobiel kan niet mee.

Wanneer rijdt de Wijkbus Groot-IJsselmonde ?
De Wijkbus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur.

Ik woon niet in Groot-IJsselmonde. Kan ik dan toch met de wijkbus mee?
Woon je niet in Groot-IJsselmonde dan kan je niet met deze wijkbus mee. Maar er is ook een Wijkbus Centrum, Feijenoord, Kralingen-Crooswijk Noord. Woon je daar. Dan kan je met hen meereizen. Kijk op de website. www.wijkbus.nl

Of bel met 010 820 18 80

Vrijwilliger worden?
Om de Wijkbussen te laten rijden, zijn dringend vrijwilligers nodig. Neem contact op met de Wijkbussen! 010 – 479 54 04 of 010 – 419 10 20.wijkbusgrootijsselmonde@wbgij.nl

Meer weten over de Wijkbus Groot-IJsselmonde? Kijk op de website: www.wbgij.nl