Slim reizen over de A20? Zet je kilometers om in prijzen!

Rijd jij regelmatig over de A20 tussen Rotterdam en Gouda? Of zit je regelmatig in het ov langs deze snelweg? Dan kun jij jouw kilometers omzetten in prijzen! Doe mee met de Slim Reizen challenge in de Fynch app en ontvang een Bol.com cadeaubon en nog meer mooie prijzen!

Download de Fynch app op je mobiele telefoon en spaar coins (punten) door files te mijden, te fietsen, te lopen, met het ov te reizen of thuis te werken. De coins zijn in te wisselen voor prijzen. Ook kun je elke maand nog een extra cadeaubon krijgen als je tot de 100 meest duurzame reizigers hoort! De beloningen lopen op tot wel 100,- euro!

Download de app in de Apple App Store

Wat kun je verdienen?

 • Met iedere fietstocht, reis met het ov, wandeling of thuiswerkdag spaar je coins, als je maar de spits weet te mijden. Deze coins kun je in een webshop inwisselen voor duurzame cadeaus zoals een powerbank of sportkleding.
 • Ook krijgen de eerste 500 deelnemers een bol.com bon van €15,-!

Je kunt meedoen wanneer

 • je regelmatig tussen Rotterdam en Gouda reist
 • je beschikt over een mobiele telefoon
 • je het goed vindt dat de app je ritten trackt (minimaal 6 weken achter elkaar)
 • je gemotiveerd bent om duurzamer te reizen, door bijvoorbeeld thuis te werken of de spits te mijden
 • Lees hier de volledige spelregels

Wat moet je doen

 1. Download de app “Fynch” in de Apple App Store of Google Play Store
 2. Vul je mailadres in en maak een account aan.
 3. Vul de volgende licentiecode in: 202020.
 4. Als je alle juiste informatie hebt ingevuld en toestemming hebt gegeven, kun je gelijk van start.
 5. Ongeveer een dag nadat je je account hebt aangemaakt ontvang je een mail met een link naar een vragenlijst. Vul deze vragenlijst in. Op basis van je antwoorden kunnen we zien of je mee kan doen aan de challenge. Het invullen van de vragenlijst duurt maar 2 minuten!
 6. Kom je in aanmerking voor de challenge? Dan ontvang je een mailtje met de uitnodiging om mee te doen. Let op: je moet hier aangeven dat je de deelnamevoorwaarden accepteert en mee wilt doen voordat je prijzen kunt winnen.

Vergeet tijdens de challenge niet je notificaties aan te zetten. Zo blijf je op de hoogte over wanneer je extra prijzen kunt ontvangen.

Download de app in de Apple App Store

Vragen?

Voorwaarden Spelregels Contact