Reis slim en spaar punten!

Reed jij vóór Covid-19 regelmatig over de N3 en/of de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem, of rijd je daar nu nog regelmatig? Dan kun je meedoen met de A15/N3 challenge in de Fynch app!

Reed jij vóór Covid-19 regelmatig over de N3 en/of de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem, of rijd je daar nu nog regelmatig? Dan kun je meedoen met de A15/N3 challenge in de Fynch app, bovendien maak kun je een bol.com ter waarde van €20,- verdienen! Download de Fynch app op je mobiele telefoon en spaar coins (punten) door te gaan fietsen, een wandeling te maken of thuis te werken. De coins kun je inwisselen voor kortingen op cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op een cadeaubon!

Wat kun je verdienen?

 • Met iedere fietstocht, wandeling of thuiswerkdag spaar je coins. Deze coins kun je in een webshop inwisselen voor duurzame cadeaus zoals een powerbank of sportkleding.
 • Ook krijgen de eerste 1.000 deelnemers een bol.com bon van €20,-!

Je kunt meedoen wanneer

 • je vóór Covid-19 regelmatig met de auto over de N3 en/of de A15 tussen Ridderkerk en Gorinchem reed of dat nu nog steeds doet.
 • je beschikt over een mobiele telefoon
 • je het ok vindt dat de app je ritten trackt (minimaal 2 maanden achter elkaar)
 • je jouw autoritten zoveel mogelijk vervangt door bijvoorbeeld de fiets te pakken of door thuis te werken

Wat moet je doen

 1. Download de app “Fynch” in de Apple App Store of Google Play Store
 2. Vul je mailadres in en maak een account aan (let op! Je krijgt dan de melding dat je mailadres niet wordt herkend. Druk op ‘continue’.)
 3. Vul de volgende licentiecode in: 303030.
 4. Als je alle juiste informatie hebt ingevuld en toestemming hebt gegeven, kun je gelijk van start.
 5. Ongeveer een dag nadat je je account hebt aangemaakt ontvang je een mail met een link naar een vragenlijst. Vul deze vragenlijst in. Op basis van je antwoorden kunnen we zien of je mee kan doen aan de challenge.
 6. Kom je in aanmerking voor de challenge? Dan ontvang je een mailtje met de uitnodiging om mee te doen. Let op: je moet hier aangeven dat je de deelnamevoorwaarden accepteert en mee wilt doen voordat je prijzen kunt winnen.

Vragen?

Spelregels Voorwaarden Contact