Tips en tricks om te voldoen aan de informatieplicht reisgedrag medewerkers

Als organisatie ben je straks verplicht specifieke data aan te leveren over het reisgedrag van medewerkers. Hoe pak jij dat aan? Ben je al goed voorbereid? 

Op veler verzoek organiseren we op 24 maart aanstaande een webinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Deze wet – vanuit het Klimaatakkoord - wordt in januari 2024 ingevoerd en heeft gevolgen voor de bedrijven met 100 medewerkers of meer. Het eerste concept van de werkwijze is beschikbaar en we praten je graag bij! Bent u misschien zelfs één van de drie werkgevers die ter plekke geholpen worden?

Als organisatie ben je verplicht specifieke data aan te leveren over het reisgedrag van medewerkers. Denk aan data over:

  • Jaarkilometers gebruik met de privéauto
  • Jaarkilometers gebruik met de leaseauto
  • Jaarkilometers met het openbaar vervoer
  • Jaarkilometers fietsgebruik

Veel organisaties weten nog niet hoe ze dit moeten organiseren en weten niet waar ze informatie kunnen halen over de werkwijze van deze informatieplicht.

Daarom dit webinar, om je alvast een goede voorbereiding te geven, met een pragmatische aanpak en een aantal concrete voorbeelden van de administratie van bedrijven. *

We bekijken bij bedrijven waar hun uitdagingen liggen (of welke pragmatische oplossing zij al hebben bedacht). Zo kunnen we direct aangeven welke informatie al op orde is en welke verder aangepast moet worden.

*Misschien wel jullie administratie? Als je directe feedback wilt krijgen op de al aanwezige gegevens, stuur ons dan even een mail. We overleggen dan wat dit precies inhoudt. Vertrouwelijke informatie blijft vertrouwelijk.

!!! Let op: dit webinar wordt dus ook niet opgenomen vanwege mogelijk gevoelige informatie. Wees er dus bij!

Meld je aan en laat je informeren hoe je met minimale aanpassingen in de administratie nu al voorbereid bent op deze nieuwe wet. Stel vragen en wij geven direct bruikbare handvatten voor jouw specifieke situatie.

In 1 uur gaan we met elkaar in gesprek en aan de slag.

 

Meld je nu aan!

Feiten op een rij:
Webinar Ben jij al voorbereid …. op de informatieplicht werkgebonden personenmobiliteit?
Datum  : Vrijdag 24 maart 2023
Tijdstip : 12.00 – 13.00 uur 

Het webinar is bestemd voor HR-medewerkers en -manager, Facilitair medewerkers en -managers en directeuren. Je krijgt de inloggegevens voor het webinar direct toegestuurd na aanmelding. (Bekijk ook je spam!) Het webinar vindt plaats via Zoom.