Een kijkje in de keuken bij andere werkgevers.

Goede voornemens? OV- en fietsstimulering zijn onderwerpen die altijd je aandacht vragen. Wij helpen je met inspiratie en praktische tips om deze terugkerende onderwerpen ook in 2023 weer fris op de agenda te zetten.

We nemen een kijkje in de keuken van allianties zoals The Hague Connected, de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit en Samen Bereikbaar. Hoe inspireren deze ondernemers elkaar? Wat leren ze van elkaar? Zijn de ondernemers in Den Haag anders dan die in Drechtsteden?

De redenen zijn divers maar deelname aan een alliantie heeft altijd te maken met het delen van een gezamenlijke ambitie, kennis en inspiratie en het verkrijgen van (gratis) scans, tools en onderzoek zodat je als werkgever weet hoe je ervoor staat met je CO2 uitstoot, met je beleid en welke zaken werken. En natuurlijk word je als partner altijd als eerste geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en over landelijk overheidsbeleid.

In dit webinar vertelt onder andere Rutger van Hoogstraten over hoe The Hague Connected samenwerkt op mobiliteit en hoe zij in een week tijd 240.000 km wisten te voorkomen.

Kom tips halen en ga in 2023 weer fris aan de slag!

Feiten op een rij:

Lunch & learn webinar: Sterker door allianties
Datum: Vrijdag 9 december 2022
Tijdstip: 12.00 – 13.00 uur

Meld je nu aan!

Het webinar is bestemd voor HR-medewerkers en -manager, Facilitair medewerkers en -managers en directeuren. U krijgt de inloggegevens voor het webinar direct toegestuurd na aanmelding. Het webinar vindt plaats via Zoom.