Wie is de beste hybride werkgever van het jaar?

Op 14 juni reikt het mobiliteitsplatform Zo Werkt de awards uit aan de beste hybride werkgevers van het Jaar! Deze campagne is een blijk van waardering voor organisaties die in het afgelopen jaar een stap verder zijn gegaan om het hybride werken een stuk makkelijker en leuker te maken voor hun werknemers.

 

Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met hybride werken als in 2021. Hoewel het om creativiteit en aanpassingsvermogen vroeg, hebben veel bedrijven enorm hun best gedaan om deze nieuwe manier van werken zo comfortabel mogelijk te maken.
Als blijk van waardering voor organisaties die in 2021 nét even een stapje verder zijn gegaan in het hybride werken, heeft Zo Werkt Het besloten om dit jaar de awards uit te reiken aan de Beste Hybride Werkgevers van het Jaar. Een eervolle titel voor werkgevers die het verschil hebben gemaakt voor de werknemers binnen hun organisatie.

Nomineer je werkgever!

Zo Werkt Het reikt de award in 4 verschillende categorieën uit. Zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op de eervolle titel. De aangesloten regio-netwerken benoemen op 7 juni de regionale winnaars. Uit deze groep zullen op 14 juni de landelijke winnaars gekozen worden. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert ook kans op een Super73 e-bike t.w.v. €2699,-!

Unieke hybride initiatieven
Een onafhankelijke jury kiest de winnende werkgevers. Voorwaarde is uiteraard dat ze allen de basis van het hybride werken uitstekend op orde hebben én hierin een stap verder zijn gegaan. Met name die verrassende, creatieve en inspirerende verhalen maken het verschil voor de jury.

Werknemers kunnen bij hun nominatie een motivatie geven over de bijzondere initiatieven binnen hun bedrijf van het afgelopen jaar. Zo heeft de ene werkgever een perfecte thuiswerkplek verzorgd voor de thuiswerkdagen en zorgt een ander weer voor inspirerende team-building activiteiten op de dagen dat men op kantoor werkt. Ook komen flexibele werktijden en innovatieve manieren om te overleggen voorbij, voor zowel de thuis- als de kantoorwerker.

Er is een onafhankelijke jury samengesteld. Onder andere het Ministerie Infrastructuur en Waterstaat en één van de landelijke winnaars van vorig jaar nemen plaats in de jury.