9 creatieve manieren om te reizen
Auteur
Bio

Er komen steeds meer manieren van reizen. Waarom zou je dan vasthouden aan een vervoermiddel? Ik probeer ze gewoon allemaal uit. Zo zoek ik naar de slimste manier van reizen.

Leestijd
4 min.
Publicatiedatum
12-11-2019

We kennen natuurlijk het openbaar vervoer en de fiets. Maar zo af en toe is het ook wel weer leuk om iets nieuws te proberen als vervoermiddel.

Hieronder noemen we een aantal alternatieven die je dag en je reis gegarandeerd een stukje leuker gaan maken.

1. Powerisers

Wil je voor dag een superheld zijn of ben je gewoon graag met grote stappen snel thuis? Dan zijn deze stelten echt iets voor jou! 

2. Segway

Nee, het is niet alleen voor toeristen, en ja het is even oefenen maar leuk is het zeker!

3. Monocycle

Mocht je nou een pro zijn geworden op de Segway kan je de Monocycle eens proberen. Goed evenwicht en een flinke dosis moed is wel nodig bij dit vervoermiddel.

4. Koets

Geef je de teugels graag uit handen en heb je behoefte aan een ontspannende of wellicht een romantische rit? Ga dan eens met paard en wagen op pad.

5. Skippybal

Je moet misschien even rondvragen in de buurt of even zoeken in de garage maar met dit kleurrijke attribuut maak je wel een statement op de weg. Emma is al groot fan! 

6. Rolschaatsen of skeeleren

Geef toe, dit is veel leuker dan weer die loopband op te moeten in de gym en je komt er ook nog eens mee van A naar B. 

7. Boot

Voor de gelukkigen onder ons die met uitzicht op water wonen is de boot natuurlijk ook een fantastisch vervoermiddel. Neem wel even aan paraplu mee aan boord voor het geval je tripje in het water valt. 

8. Skateboard/ Longboard

Het is misschien even oefenen maar binnen de kortste keren ga je als Tony Hawk de straat over.

9. Tandem

Heb je een collega die in de buurt woont, pak dan lekker de tandem naar het werk! Niet alleen is het goed voor teambuilding, maar het is ook nog hartstikke gezellig.

Wat lijkt jou leuk om eens uit te proberen? Wellicht heb je zelfs een 10e vervoermiddel om te te voegen aan de lijst…