Alles over de vernieuwde Dumoco+ app!

Dumoco+ vernieuwt haar app! Alles wat je moet weten staat hieronder...

​14 augustus 2023 lanceert Dumoco+ de vernieuwde app. Onze huidige app heeft namelijk een upgrade nodig om onder andere de ritregistratie beter en eenvoudiger te maken. Maar deze vernieuwde app krijgt ook een aantal nieuwe functies. De app wordt beter en leuker!

Wat is er anders?

De vernieuwde Dumoco+ app kent een aantal veranderingen. Hieronder worden ze kort beschreven:​

·       Nieuwe opmaak ​

De vernieuwde app is voorzien van een volledig nieuwe look en feel! De app is nu nog overzichtelijker en makkelijker in gebruik!

·       Meer inzicht in je prestaties​

Door de nieuwe buttons op de Home pagina van de app kan je direct bij jouw voortgang. Je kan bijvoorbeeld zien hoeveel minuten je actief hebt gereisd per week, hoeveel CO₂ je bespaard hebt met jouw reisgedrag, of hoeveel calorieën je hebt verbrand per week!

·       Betere ritregistratie​

De ritregistratie in de vernieuwde Dumoco+ app is aanzienlijk verbeterd. Jouw ritten zullen nauwkeuriger worden bijgehouden en het vervoersmiddel beter gedetecteerd. Wat het reizen nog leuker maakt!

·       Persoonlijke profielpagina​

Jouw profielpagina is ook in een nieuw jasje gestoken! Via een makkelijk vindbare knop in de navigatiebalk kom je op jouw persoonlijke profiel. Hier vind je dingen als jouw medailles, je vrienden, je accountgegevens en jouw waardebonnen en donaties.

·       Vrienden kunnen uitdagen!​

Ook is er aparte ruimte gemaakt in de app om jouw vrienden uit te dagen! De vernieuwde app biedt jou als gebruiker de mogelijkheid om je profiel open te stellen voor vrienden en collega's. Je kan dan je resultaten vergelijken met die van je vrienden! Wanneer je vrienden toevoegt in de app kan je onder 'Ranglijsten' hun voorgang zien en hoe jullie reizen tegenover elkaar. Deelnemen wordt fanatieker!

Hoe doe je de update?

Wat moet je weten om van de oude naar de nieuwe app te komen? ​

1.      Je ontvangt van Dumoco+ een bericht dat je de update van je Dumoco+ app kan gaan uitvoeren, zodra deze beschikbaar is​.

2.      Na het downloaden van de update moet je opnieuw inloggen in de app. Dat kan met dezelfde inloggegevens als je al had in de oude versie van de app.​

a.       Let op: als je automatische updates aan hebt staan in je telefoon word je na het updaten van de app automatisch uitgelogd en moet je dus eerst inloggen in de vernieuwde app.​

b.      Let op: als je handmatige updates hebt aanstaan, moet je eerst handmatig de app updaten. Je wordt dan automatisch uitgelogd en moet je eerst weer inloggen in de vernieuwde app.​

c.      Weet je je wachtwoord niet meer? Volg dan het wachtwoord vergeten proces in de app. ​

3.      Zorg dat je de knop 'Automatisch volgen' weer inschakelt en controleer werking van de vernieuwde app.​

a.       In de nieuwe app vind je de historie van je ritten, jouw gespaarde punten, donaties en beloningen gewoon terug!​

b.     Controleer de dagen na de update even of je ritten (goed) registreren. Het kan zijn dat je je instellingen in je telefoon moet aanpassen. Hoe je dat doet lees je hier voor iOS toestellen en hier voor Android toestellen. 

4. Kom je er echt niet uit of heb je vragen? Klik dan hier of mail naar klantensevice@dumoco.nl

Veel plezier met de vernieuwde app!