De beste deuntjes voor je thuiskantoor!
Auteur
Bio

Het ov vind ik ideaal. Want mijn reistijd zie ik als vrije tijd. Hoe chill is dat?

Leestijd
3 min.
Publicatiedatum
27-03-2020

Lekker he? die rust thuis? Of vind je het een beetje te rustig? Zeker voor diegene die gewend zijn in een rumoerige omgeving te werken kan het thuis te rustig zijn. Daarom hebben we hier de leukste Spotify afspeellijsten verzameld voor je thuiswerkdag (en natuurlijk ook handig als je de geluiden van je huisgenoten even wilt ontlopen).

Goedemorgen!

Je hebt je eerste kopje koffie in de hand en je opent je inbox. Een rustige playlist om je dag mee te beginnen is de: “Morning Coffee” lijst.

Ping ping!

Klassieke muziek blijkt erg goed te werken voor het stimuleren van je focus. Behoefte aan meer concentratie? Zet dan deze lijst eens op: “Piano Comfort”.

Energy!

Ben je een beetje aan het inkakken na de lunch? Wij hebben hier de perfecte afspeellijst voor wat extra energie: “Groovy Theory”. Een lijst met een mix aan soul house en disco beats.

Nederland, oh Nederland!

Luister je het liefst Nederlandstalig? In deze lijst vind je genres van A tot Z en allemaal in het Nederlands gezongen. De afspeellijst: “Beste van NL”.

Terug in de tijd!

Zin in een paar golden oldies? Een beetje meezingen tijdens je werk? Let wel op dat je webcam en microfoon uit staan. Dan is de afspeellijst: “Easy 80s” misschien wel wat voor jou.

Vrijmibo!

Het is vrijdag, het weekend staat voor de deur. Waarom niet een digitale video call vrijmibo organiseren met je collega’s? Het ‘Foute Uur’ van Q-music staat namelijk ook gewoon op Spotify. ‘Q-top 500 van het Foute Uur’, partytime!

Weekend!

Het werk zit er weer op voor deze week, het is weekend! Wil je toch een beetje de tropische vakantiestemming in huis halen? Probeer dan de lijst: “Bossa Nova Covers” eens. Moderne liedjes in een heerlijk Bossa Nova jasje.

Welke afspeellijst mag er volgens jou niet ontbreken? Laat het ons weten. Dat vinden we hartstikke leuk.