Reizen tussen Nieuwerkerk a/d IJssel en Gouda? Pak de fiets!

Woon je in Nieuwerkerk aan den IJssel en werk je in Gouda? Of andersom? Je kunt natuurlijk met de auto naar je werk gaan om regelmatig aan te sluiten op de filegevoelige A20. Maar wist je dat je ook prima kunt fietsen tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda? Met een elektrische fiets is de afstand al helemaal goed te overbruggen. Behalve dat je geen last meer hebt van de spits, is fietsen naar je werk natuurlijk een simpele manier om in beweging te blijven. In deze blog zetten we een aantal leuke fietsroutes op een rij om van Nieuwerkerk aan den IJssel naar Gouda te komen.

Per route kun je een .gpx bestand downloaden voor je fietscomputer of routeplanner op je telefoon. Daarnaast zie je ook steeds de route op kaart, om direct een beeld te krijgen van de route.

De snelle route


Dit is de snelste route van Nieuwerkerk aan den IJssel naar Gouda. En weet je wat leuk is… Als er file staat fiets je zo de file voorbij!

Download hier deze route in .GPX

Over de dijk


Heb je op de terugweg zin in een iets langere route of komt de wind uit de juiste richting? Ga eens over de dijk en geniet van het mooie uitzicht. Als je deze route in de ochtend neemt, kun je de zon zien opkomen boven de IJssel. Dat is pas een goed begin van je dag!

Download hier deze route in .GPX

Door de weilanden


Deze laatste route is een beetje een combinatie van de eerste twee routes. Je fietst iets meer door de natuur en door de weilanden, maar je bent ook snel op je bestemming. Best of both worlds!

Download hier deze route in .GPX

Fiets jij vaak tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda en weet je een nog betere fietsroute? Of wil je iets anders delen over fietsen in het gebied? Laat het ons weten via info@ways2go.nl.