#MijnBlokjeOm
Auteur
Bio

Vrij, snel en bewust reis ik door de stad. Hoe ik dat doe? Door lekker te fietsen, of te wandelen.

Leestijd
2 min.
Publicatiedatum
02-07-2020

Volg jij ons al op Instagram? Nee? Dan heb je nu een goede reden! Want… We hebben een leuke actie voor je in petto.

We lopen deze weken steeds vaker een blokje om. Op het hoogtepunt zelfs tot wel 61% meer. Dat is natuurlijk superveel. Een wandeling is gezond en je ziet zo ook meer van je directe omgeving, dan bijvoorbeeld vanuit de auto. Zoveel, dat we dachten… Daar kunnen we wel wat mee.

#MijnBlokjeOm

Ben jij nou ook fanatieker gaan wandelen (of fietsen)? Of ben je dat met de aankomende warme zomer van plan? Dan ben je deze weken op onze Instagram-pagina op het juiste adres. Eenmaal per week deelt Otto, Nora, Emma of Daan een wandeltip.

We roepen iedereen op hun blokje om in beeld vast te leggen en te delen met hashtag #MijnBlokjeOm. Zo kun je aan je volgers en aan elkaar laten zien wat voor moois er is te zien als je wandelt (of fietst).

Dus maak jij een blokje om? Maak dan een mooie foto van je uitzicht, een selfie dat je wandelt of bijvoorbeeld iets opvallends wat je tegenkomt. Je maakt daarmee kans op een leuke prijs.

Voorwaarden

Iedereen kan meedoen door #MijnBlokjeOm te gebruiken op Instagram. De actie vind alleen plaats op Instagram. En in de eerste week na de zomervakantie maken we de winnaar bekend.

Ways2go is een initiatief van: