Moderne fietsverlichting
Auteur
Bio

Er komen steeds meer manieren van reizen. Waarom zou je dan vasthouden aan een vervoermiddel? Ik probeer ze gewoon allemaal uit. Zo zoek ik naar de slimste manier van reizen.

Leestijd
5 min.
Publicatiedatum
23-09-2020

Zichtbaarheid op de fiets is ontzettend belangrijk; er zijn zelfs speciale regels voor fietsverlichting en reflectie. Fietsverlichting komt in alle soorten en maten, maar ken je deze moderne soorten ook al?

Copenhagen Parts

De Magnetic Bike Lights van Copenhagen Parts zijn niet alleen handig in gebruik, ze zien er ook nog eens prachtig uit! Deze mooie minimale lampjes bevestig je magnetisch aan je fiets en na je fietstocht haal je ze er net zo makkelijk weer vanaf.

Beryl

De fietsverlichting van Beryl is slim en gaat vanzelf aan wanneer het donker is. Daarnaast zijn een aantal soorten fietsverlichting magnetisch, waardoor je de verlichting snel kunt monteren en ook zo weer meeneemt. Ook is verlichting met clips beschikbaar, die je gemakkelijk aan je kleding vastmaakt.

beryl fietsverlichting

Magnic Microlights

Magnic Microlights is fietsverlichting op basis van een dynamo, maar dan contactloos. De dynamo’s komen niet in aanraking met je fiets en zorgen daardoor ook niet voor stremming tijdens het fietsen.

Welke verlichting gebruik jij en waar ben jij tevreden over?