Thuiswerk gadgets

Lekker thuiswerken? Probeer dan ook je werkplek te optimaliseren. We hebben honderden gadgets tot onze beschikking, die ons werk allemaal net wat makkelijker of comfortabeler kunnen maken. We hebben er een aantal voor je geselecteerd. 

Pomodoro Timer

Een bekende tijdmanagement methode is de Pomodorotechniek. Kies een taak, zet een timer van 25 minuten om de taak te doen en neem daarna 5 minuten pauze. Na 4 keer neem je een langere pauze van 15 tot 30 minuten. Deze techniek werkt ontzettend goed en productief voor veel mensen, maar het wordt nog veel leuker met een echte pomodoro timer

Verwarmde voetenmat

Heb jij het ook zo snel koud wanneer je thuiswerkt? Probeer dan eens een verwarmde voetenmat! En ben je een extreme koukleum? Dan bestaat er ook nog een verwarmde bureaublad onderlegger.

 

 

Ergonomische muis 

Wanneer je veel achter je laptop of computer werkt, kun je last krijgen van je pols en handen, door de muis die je gebruikt. Gelukkig bestaan er speciale ergonomische muizen, die je handen en polsen zo min mogelijk belasten! 

 

Polssteun / handpalmkussen

En wil je je polsen helemaal ontlasten wanneer je achter je computer zit? Denk dan eens aan een polssteun. Ontzettend comfortabel, alsof je je polsen constant op een kussentje hebt liggen. 

 

Verwarmde onderzetter

Een van de grote voordelen aan thuiswerken, is toch wel dat je lekkere koffie of thee kan drinken, in plaats van het bekertje koffie of thee uit de automaat op je werk. Maar koelt jou warme drankje ook altijd zo snel af? Dat is geen probleem meer met een verwarmde onderzetter

Je kunt natuurlijk ook je bureaustoel verwarmen met een oplaadbare infrarood warmtedeken. Deze zijn er in verschillende soorten en prijsklassen.

Welke gadget is voor jou essentieel om goed thuis te kunnen werken?