Werk je in de buurt van de Grote Kruising? Informeer je werkgever!

Heeft jouw werkgever je al eens geïnformeerd over de alternatieve reismogelijkheden die we bieden op De Grote Kruising? Als dat zo is, dan is de kans groot dat jouw werkgever onderdeel is van wat wij de werkgeversaanpak noemen. Naast dat wij natuurlijk een heleboel doen voor jou als individuele reiziger, gaan we ook in overleg met werkgevers in de buurt van De Grote Kruising om te horen wat we voor jullie als collectief kunnen betekenen. Binnen de werkgeversaanpak voeren we overleggen met bedrijven om te horen wat we aan reismogelijkheden kunnen creëren die voor werknemers kunnen worden ingezet. We kijken dan eerst naar welke mogelijkheden er zijn bij werkgevers: zijn er bijvoorbeeld mensen die op fietsafstand wonen en hoe zorgen we er voor dat fietsen voor deze mensen aantrekkelijk is? Schort het aan een goede fietsenstalling? Zijn er wel oplaadmogelijkheden voor de elektrische fiets? Is er bijvoorbeeld een goed fietsplan?

En natuurlijk sturen we werkgevers informatie over het gemak van deelfietsen en gratis ov-passen zodat ze die weer met jou als werknemer kunnen delen.

Met bedrijven als Hollandia, IHC, TK elevators en de Penitentiaire Inrichting zijn we veelvuldig in gesprek. Niet gek: Stormpolder is natuurlijk direct gelegen aan De Grote Kruising. Maar ook met bedrijven als Sodexo, QUION, Quawonen en Widek hebben we regelmatig contact hierover.

We hebben net nog een sessie afgerond met werkgevers en de wethouder, waarbij we afspraken hebben gemaakt over op welke momenten een pontje zou moeten varen en welke acties we allemaal in de planning hebben. Ook hebben we van een paar honderd mensen inzichtelijk wat voor hen de beste manier van reizen is.

Heb je nou het idee dat je vanuit je werkgever weinig hoort, of wanneer je bijvoorbeeld denkt: we zouden hier op de zaak wel een paar elektrische fietsen kunnen gebruiken om uit te proberen, neem dan eens even contact met ons op! Natuurlijk zeggen we niet zomaar tegen je baas dat jij aan de bel hebt getrokken, maar we horen altijd graag welke werkgevers we mogelijk nog over het hoofd zien waar we wat voor kunnen betekenen! En als je zelf een goed idee hebt dat bedrijfsbreed moet worden opgepakt, staan we meer dan open voor suggesties. Stuur een e-mail naar info@ways2go.nl en we nemen contact met je op!