Duurzame mobiliteit Rotterdam

Mijn werkgever zet fietsen in om de reis naar ons werk duurzamer te maken. Wat doet jouw werkgever?

Wat hebben jullie al gedaan aan het verduurzamen van mobiliteit? Heeft jouw werkgever bijvoorbeeld fietsen ingezet om zo de uitstoot van CO₂ te verminderen? Laat het ons weten!

Reizen naar je werk of naar de klant kan op veel duurzame manieren. Sommige bedrijven hebben daartoe al goede stappen gezet. Medewerkers werken thuis, ze gaan met de fiets, de elektrische scooter, ze lopen een deel of ze gaan met het openbaar vervoer. Er zijn elektrische auto’s in plaats van benzine auto’s om naar de klant te gaan. Het aantal parkeerplaatsen is verminderd, de fietsenstalling is opgeknapt en voorzien van oplaadmogelijkheden voor e-bikes.

Hoe zit dat bij jouw organisatie? Dat willen we graag weten: om van te leren maar ook om anderen te inspireren!

In 2015 is in Parijs het Klimaatakkoord ondertekend door 195 landen, ook door Nederland. In dit akkoord staat dat landen aan de slag gaan met een vermindering van 50% van hun CO₂-uitstoot in 2030. Ook in Rotterdam gaan we aan de slag om de luchtkwaliteit te verbeteren en onze mooie stad duurzaam te maken en te houden. Doet jouw bedrijf al mee? Bekijk ook de intentieverklaring Duurzaam Rotterdam.

Laat ons weten wat jullie al hebben gedaan. Alle aanpassingen op het gebied van mobiliteit zijn welkom. Wij zetten jullie aanpak graag in de spotlight. Want dat kan anderen stimuleren ook in beweging te komen.

Inschrijfformulier

Deze campagne is in samenwerking met