Europese Mobiliteitsweek

De Europese Mobiliteitsweek
Van 16 tot en met 22 september 2022 organiseert de Europese Commissie de European Mobility Week.
Deze week wordt inmiddels voor de 20e keer georganiseerd en staat in het teken van hun bewustwordingscampagne voor duurzame stedelijke mobiliteit.

Met deze mobiliteitsweek zetten we het onderwerp op de kaart bij bedrijven in Den Haag en rondom de A4, de voorportaal van Den Haag. Bedrijven gaan aan de slag met activiteiten die leiden tot gedragsverandering op het gebied van mobiliteit die vitaliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid bevordert.

Dit doen we met een initiatiefgroep vanuit the Economic Board The Hague en vanuit het gebied rondom de A4 tussen Ypenburg en Den Hoorn.

Bedrijven in Den Haag en omgeving doen mee!

Dit jaar doen ook de bedrijven in Den Haag en rondom de A4, het voorportaal van Den Haag, mee met de Europese Mobiliteitsweek. Doel is om activiteiten te organiseren die leiden tot gedragsverandering op het gebied van mobiliteit: het bevorderen van vitaliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid.

Het ministerie van I&W en Rijkswaterstaat zijn betrokken als opdrachtgevers.

Informatiepakket
Download hier het informatiepakket European Mobility Week.

Sluit ook aan.
Wilt u ook aan de slag  tijdens de mobiliteitsweek? Neem contact op met: elskevandefliert@zuidhollandbereikbaar.nl

Probeeraanbod
Wilt u medewerkers een week lang een elektrische fiets laten uitproberen of twee weken lang het openbaar vervoer? Neem dan even contact op met: elskevandefliert@zuidhollandbereikbaar.nl!