Aanmeldpagina Focus op verandering - Grote Kruising

Er wordt momenteel gewerkt aan de Grote Kruising. Wil jij op de hoogte blijven van de werkzaamheden aan de Grote Kruising of meedenken over oplossingen? Meld je dan nu aan!

Rijd jij regelmatig over de Grote Kruising en de Algerabrug? Dan heb je vast gemerkt dat er aan de weg wordt gewerkt. Om de doorstroming op de Algeracorridor in te verbeteren, wordt de Grote Kruising opnieuw ingericht. Wil jij op de hoogte blijven van de werkzaamheden en een stem hebben in de alternatieven die worden ontwikkeld? Meld je dan snel hieronder aan!

Via de groep “Focus op Verandering – Grote Kruising”  blijf je op de hoogte over de werkzaamheden aan de Grote Kruising, zo ontvang je:

  • informatie over wegwerkzaamheden en reisalternatieven;
  • uitnodigingen voor enquêtes en onderzoeken;
  • uitnodigingen voor online sessies waarbij je meedenkt over mogelijke reisalternatieven.

Kies bij het aanmelden hoe jij betrokken wilt worden. Je kunt meerdere opties aanvinken.

Meld je nu aan voor een online sessie!

Omdat de alternatieven zo goed mogelijk bij de reizigers moeten passen, ontwikkelen we deze graag samen tijdens twee sessies in oktober en november. In de eerste twee online sessies staat het inzichtelijk maken van wensen en behoeften centraal. Aanmelden voor de online sessies kan via: https://www.verkeersonderneming.nl/sessies-grote-krusing/.

Sessie 1: Aan de slag met vertraging op de Algera
Tijd en datum: woensdag 28 oktober van 17.00 tot 18.30 uur
In deze sessie horen we graag hoe mensen de reis over de Grote Kruising en Algera corridor ervaren. We zijn benieuwd naar reiservaringen en motieven. Daarnaast willen we in deze sessie gezamenlijk tot oplossingen te komen.

Sessie 2: Fietsalternatieven: op een andere manier over de Algera
Tijd en datum: woensdag 4 november van 19.00 tot 20.30 uur
In deze sessie verkennen we hoe fietsen in de Krimpenerwaard (en naar Capelle) wordt ervaren. Daarnaast willen weten hoe mensen denken over de fietsstimuleringsmaatregelen die De Verkeersonderneming heeft bedacht. Geen fietser? Geen probleem. Voor deze sessie zoeken wij zowel fietsers als niet fietsers.

In het project de Grote Kruising werken Rijkswaterstaat, provincie Zuid-Holland,  Metropoolregio Rotterdam Den Haag, gemeenten Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Rotterdam en De Verkeersonderneming samen aan een betere doorstroming van de Grote Kruising en de Algeracorridor. Voor de communicatie wordt onder andere de campagne Ways2go ingezet.