Comfortabel reizen naar onderwijsinstellingen in Zuid-Holland

De reizigers in het openbaar vervoer  keren langzaam  weer terug, daar zijn de vervoerders natuurlijk heel blij mee. Samen met onderwijsinstellingen (en werkgevers) gaan we voor de toekomst op zoek naar een zo optimaal mogelijke afstemming tussen vraag en aanbod.

Ons doel? Onderwijsinstellingen helpen om hun studenten en medewerkers comfortabel te laten reizen. Vervoerders willen graag scholieren/studenten weer welkom heten maar ook efficiënter spreiden over tijd en plaats. Dat is voor iedereen van belang. Onderwijsinstellingen worden aantrekkelijker naarmate ze beter bereikbaar zijn.

Onderwijsinstellingen, vervoerders en verantwoordelijke overheden gaan met elkaar aan de slag om te zorgen dat het openbaar vervoer ook na corona kwaliteit kan blijven bieden.
We inspireren, ondersteunen en delen kennis. Ook zijn wij een vraagbaak en geven we graag advies.

Conferentie Onderwijsaanpak Zuid-Holland

Op 25 november vindt de eerste (hybride) Conferentie Onderwijsaanpak Zuid-Holland plaats. ‘Samen kansen zien en pakken’.

Tijdstip: van 12.00 tot 15.00 uur.

Bestemd voor: contactpersonen Onderwijsaanpak en management/bestuurders Onderwijsinstellingen.

Ambassadeur Charlie Aptroot zorgt voor een inspirerende middag vol kennisuitwisseling. Doel: we maken samen een succes van goed bereikbaar Onderwijs.

Reserveer de middag van 25 november alvast in je agenda. Binnenkort volgt hier eer informatie over het programma.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hier aan voor meer informatie of voor de nieuwsbrief.