Netwerk en nieuws

Sluit je aan bij ons netwerk

Hoe zorg je er als onderwijsinstelling voor dat medewerkers en studenten na de coronacrisis weer comfortabel en veilig met het openbaar vervoer reizen? Hoe blijf je als onderwijsinstelling goed bereikbaar? En hoe kun je een duurzame manier van reizen stimuleren en daarmee zorgen voor een schonere lucht?

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag heeft samen met De Verkeersonderneming en Bereikbaar Haaglanden en Rijnland daarvoor de handen ineengeslagen met onderwijsinstellingen en vervoersbedrijven in heel Zuid-Holland. Samen zorgen we ervoor dat reizen van en naar onderwijsinstellingen veilig en comfortabel is. Sluit je ook aan?

Ons netwerk bestaat uit onderwijsinstellingen en vervoerbedrijven in Zuid-Holland. Partijen die zich al hebben aangesloten zijn:

Onderwijsinstellingen: Hogeschool Rotterdam, STC, Albeda, Erasmus Universiteit, Technisch College Rotterdam, Zadkine, Codarts, Grafisch Lyceum, ROC Mondriaan, InHolland, Wellant College, Haagse Hogeschool, Hotelschool The Haque, Hogeschool der Kunsten Den Haag, Stichting VO Haaglanden, de TU Delft, MBO-Rijnland, Hogeschool Leiden en universiteit Leiden.

Vervoerders: RET, HTM, NS, EBS en QBuzz.

Overheden: MRDH, gemeente Den Haag, gemeente Rotterdam, Provincie Zuid-Holland

Heb jij ideeƫn, wensen of vragen over mobiliteit in het onderwijs? Of ben je benieuwd naar de aanpak van andere onderwijsinstellingen en vervoerders? Sluit je dan kosteloos aan bij ons netwerk. Binnen het netwerk is het makkelijk om informatie met elkaar te delen. Bovendien maken korte lijntjes tussen onderwijsinstellingen, vervoerders en de overheid het eenvoudig om tot afspraken te komen. Gedeelde informatie blijft altijd binnen het netwerk.

Sluit je aan bij ons netwerk door een e-mail te sturen naar info@ways2go.nl

Of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.