ov-chipkaartWays2go.nl
Over ons

Hallo, wij zijn Emma, Daan, Nora en Otto van Ways2go. We helpen je op weg met tips om sneller, groener, goedkoper of slimmer te reizen. Hoe reis jij morgen?

Nora

Wandelend of met de fiets, zo reis ik door de stad. Want je bent in de stad vaak sneller zonder auto. Je kunt gaan en staan waar je wilt en bent van niemand afhankelijk. Ook vind ik het belangrijk dat mijn familie in een fijne wereld leeft. Dus als ik daaraan kan meewerken door lekker te fietsen dan is dat mooi meegenomen.

Emma

Er komen steeds meer innovatieve manieren van reizen. Dat is toch cool?! Zo kan iedereen een manier kiezen die bij hem of haar past. Ik wil vooral slim reizen. Ik gebruik volop apps en een auto heb ik niet. Waarom zou ik? Als ik toch er toch een keer een nodig heb dan leen ik hem wel of ik reserveer een deelauto.

Daan

Ik vind het ov de chillste manier om te reizen. Tijdens een treinrit kijk ik gewoon een serie, lees ik een boek of luister naar een podcast. Met een beetje geluk heb ik een zitplaats en dat is pas echt relaxt!

ov-chipkaartWays2go.nl
Otto

Voor mijn werk moet ik wel met de auto. Het ov is geen optie omdat het niet overal komt. Soms best balen! Ik heb laatst mijn auto bij een P+R gezet en ben verder gegaan met de tram. Dat was best handig.

Doe met ons mee!

Ways2go is een campagne van Zuid-Holland Bereikbaar.

Gezamenlijk hebben we als doel het duurzaam bereikbaar houden van de regio. Dit doen we door werknemers, (logistiek) werkgevers en bewoners te betrekken bij een andere slimme manier van reizen: met de fiets, de e-bike, de e-scooter, het openbaar vervoer, collectief vervoer, samen reizen maar ook door zo min mogelijk te reizen en door zoveel mogelijk buiten de spitsen te rijden. Reizen op een manier die minder impact heeft op de publieke ruimte en gericht is op alle bevolkingsgroepen.