Met de (Water)bus lachend de file voorbij?

Woon en/of werk je in de gemeenten Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel of Krimpenerwaard? Dan kun je nu maximaal 4 weken gratis met de bus van Arriva of de Waterbus van Blue Amigo reizen. Lees meer over deze aantrekkelijke actie.

Hoe gebruik je de ov-kaartjes?
Op basis van je keuze in het aanmeldformulier ontvang je ov-kaartjes voor alle bussen van Arriva of de Waterbus van Blue Amigo. De ov-kaartjes zijn een hele dag geldig. Je kunt 1 kaartje gebruiken voor de heen- en terugreis (als de ritten op dezelfde dag plaatsvinden). Check met de kaartjes van Arriva in en uit net zoals met een ov-chipkaart. Op de Waterbus laat je je kaartje stempelen door de aanwezige steward.

Wat als ik met de gewone bus én de waterbus reis?
Moet je voor jouw woon-werkreis gebruikmaken van zowel de gewone bus als de Waterbus? Neem dan contact met ons op via info@ways2go.nl, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Waarom kan ik alleen met de bus van Arriva en Waterbus van Blue Amigo reizen?
We hebben deze actie alleen afgesproken met Arriva en Blue Amigo. Werk je verder weg, bijvoorbeeld in Den Haag, dan kun je wel van de actie gebruikmaken op een deel van het traject. Met de bussen van Arriva kun je bijvoorbeeld naar Capelsebrug of station Gouda reizen, waar je kunt overstappen op een andere vervoerder.

Waarom moet ik opgeven hoeveel dagen in naar mijn werk ga?
Op basis van het aantal dagen dat je werkt, krijg je van ons genoeg ov-kaartjes toegestuurd om vier weken naar je werk te kunnen reizen. Vandaar dat we dit moeten weten.

Waarom moet ik het adres van mijn werkgever opgeven?
Deze actie is alleen bestemd voor medewerkers die naar hun werk gaan. We behouden ons het recht voor dit steekproefsgewijs na te vragen bij je werkgever. Vandaar dat we deze gegevens aan je vragen.

Jullie vragen zowel mijn huisadres als mijn werkgeveradres. Hoe zit het met mijn privacy?
Deze actie is bestemd voor bewoners in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel of de Krimpenerwaard. Zuid-Holland Bereikbaar onderzoekt steekproefsgewijs of er fraude wordt gepleegd. Zuid-Holland Bereikbaar respecteert je privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Naar welke adres worden de ov-kaartjes opgestuurd?
We sturen de ov-kaartjes op naar het huisadres dat je hebt opgegeven in het inschrijfformulier.