A4 (fileaanpak) Ypenburg – Den Hoorn

Om de steeds aanhoudende file op de A4 aan te pakken, wordt met ondernemersverenigingen en werkgevers gewerkt aan het verminderen van autoverkeer.

De A4 staat nu al in de top 10 van de wegen met de meeste files en de grootste economische schade. Die drukte zal alleen maar toenemen door de ontwikkelingen die er zijn. Denk aan de werkzaamheden A4, het onderhoud aan wegen en bruggen, de woningbouwopgaven en onder andere de vele (400.000 mensen) die in de regio komen wonen, werken en dus ook reizen. Met elkaar kunnen we de regio bereikbaar houden.

Met ondernemersverenigingen en werkgevers gaan we graag aan de slag om te zien waar de winst te behalen is. Maatwerk dus!
We hebben daarvoor een scala aan tools om met u te bepalen waar de beste kansen liggen.

Er zijn scans om te zien waar in het vervoer de potentie zit om het anders te doen, we hebben uitprobeeraanbod voor medewerkers en er zijn logistieke oplossingen. Een simpele eerste stap is het invullen van de Waar werk jij? test. Zo ziet u hoe ver u bent met uw hybride ofwel plaatsonafhankelijk werken beleid.

Waarwerkjij

Hoe scoort jou werkgever op hybride werken? Doe nu de test

Achtergrondinformatie

Komende jaren vertragingen rondom A4

Flyer A4

Wat betekent de A4 voor u?

Schoenen en vervoer op maat

Bent u gevestigd aan de A4? En heeft u veel last van de file? Neem contact op om te horen welke mogelijkheden we speciaal voor u hebben liggen! U kunt hiervoor bellen of mailen met Mobiliteitsadviseur A4 Elske van de Fliert: 06 1869 0896 /elskevandefliert@zuidhollandbereikbaar.nl