Groot onderhoud N3

Informatie en alternatieven voor het groot onderhoud aan de Rijksweg N3.

Rijkswaterstaat werkt aan het groot onderhoud van de N3. De weg blijft wel open, maar er zijn minder rijstroken beschikbaar dan normaal. De N3 wordt voorzien van nieuw stil asfalt en er komt onder andere een nieuwe fundering onder de N3. Het groot onderhoud N3 duurt tot eind 2021. Alle actuele informatie over de werkzaamheden kun je vinden op: www.n3werkzaamheden.nl.

Er zijn verschillende alternatieven waar jij aan mee kunt doen. Zo is er een kortingsregeling op de aanschaf van een fiets, e-bike of speed pedelec en kun je in Papendrecht en Dordrecht kosteloos een elektrische bakfiets proberen.

Probeer eens iets anders!

Weet je dat je met een e-bike op kortere afstanden vaak sneller bent dan met de auto? En het is nog ontspannend ook. Ga je nu regelmatig met de auto over de N3? Dan kun je een fiets, elektrische fiets, speed pedelec of elektrische scooter met korting kopen. Voorwaarde is wel dat je deze fiets of scooter regelmatig gebruikt om mee naar het werk te gaan.

Daarnaast kun je in Papendrecht en Dordrecht kosteloos een elektrische bakfiets proberen. In Papendrecht staat bij kinderdagverblijf Wasko Benjamin een elektrische bakfiets. In Dordrecht staat er een bij kinderdagverblijf Kiddoozz. De e-bakfietsen kunnen door iedereen gereserveerd worden. Je kunt de bakfiets dan 7 dagen gratis proberen en testen of het iets voor jou is. Klik op het blok: Probeer een e-bakfiets om je aan te melden.