Groot onderhoud N3

Informatie en alternatieven voor het groot onderhoud aan de Rijksweg N3.

Rijkswaterstaat werkt aan het groot onderhoud van de N3. De weg blijft wel open, maar er zijn minder rijstroken beschikbaar dan normaal. De N3 wordt voorzien van nieuw stil asfalt en er komt onder andere een nieuwe fundering onder de N3. Het groot onderhoud N3 duurt tot eind 2021. Alle actuele informatie over de werkzaamheden kun je vinden op: www.n3werkzaamheden.nl.

Er zijn verschillende alternatieven waar jij aan mee kunt doen. Zo is er een e-bike probeer actie, kun je met korting een e-bike aanschaffen en komt er een app waarmee je punten kunt sparen door de auto (tijdens de spits) te laten staan.

Wil jij mee doen? Meld je dan alvast aan via info@ways2go.nl.

Probeer eens iets anders!

Weet je dat je met een e-bike op kortere afstanden vaak sneller bent dan met de auto? En het is nog ontspannend ook. Je kunt nu vijf dagen lang gratis een e-bike proberen via een fietswinkel bij jou in de buurt. En is er geen fietsenwinkel bij jou in de buurt, laat het hier dan zo snel mogelijk weten. Dan proberen we een passende oplossing te vinden.

Ga je nu regelmatig met de auto over de N3 naar het werk? Dan kun je een (elektrische) fiets of elektrische scooter met korting kopen. Voorwaarde is wel dat je deze fiets of scooter regelmatig gebruikt om naar het werk te gaan.