Juridische en fiscale adviezen

Bent u als werkgever verplicht om een thuiswerkvergoeding uit te keren? Bent u verantwoordelijk voor de thuiswerkplek van de medewerker? En, hoe leg je afspraken over thuiswerken en vergoedingen vast om te kunnen voldoen aan de eisen van de Belastingdienst?

Allemaal vragen die werkgevers regelmatig aan onze mobiliteitsmakelaars stellen. En terecht. Het zijn lastige vragen en de regelgeving hieromtrent wijzigt ook nog wel eens.

Onze makelaars zijn dan ook altijd goed op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken. Zij zijn uw vraagbaak, delen hun kennis met u. Zowel persoonlijk, maar ook in factsheets (zodat u het nog eens rustig kunt nalezen). Ook worden webinars en spreekuren georganiseerd waarin u over deze onderwerpen vrijuit kunt praten met andere werkgevers. “Hoe hebben jullie dat geregeld?” is dan de basisvraag.

Neem contact op met onze makelaars voor al uw vragen op het gebied van juridische of fiscale thema’s rondom mobiliteit, thuiswerken, flexibel werken, flexibele reiskosten en duurzaamheid.

 

 

 

 

Webinars

Meld u aan voor inspirerende webinars over uiteenlopende onderwerpen of bekijk deze terug.

Fietsen naar het werk: De rol van de werkgever

Fietsgebruik stimuleren? Wij helpen graag met het inrichten van een passende fietsregeling.