Lunch & Learn webinar: Werk aan de winkel met Werkgebonden personenmobiliteit

Zuid-Holland Bereikbaar organiseert weer een nieuwe Lunch & Learn webinar. Op 3 juni over het zeer actuele thema: Werkgebonden personenmobiliteit. Mis het niet. 
Bekijk hieronder het programma en meld u aan.

 

Op veler verzoek gaan we samen met u weer aan de slag met onze maandelijkse Lunch & Learn webinars. Op 3 juni staat het zeer actuele onderwerp Werkgebonden personenmobiliteit ofwel de Normerende Regeling op de agenda. Daar heeft u vast al eerder over gehoord.

Heeft u meer dan 100 medewerkers dan bent u verplicht om alle gereden kilometers van uw medewerkers bij te houden en te rapporteren. Doel van de regeling is om de negatieve klimaateffecten van personenmobiliteit (zakelijk verkeer en woon-werkverkeer) terug te dringen tot nul (in 2050). Door de onzekerheid die corona met zich meebracht rondom mobiliteit is de regeling uitgesteld maar nu is hij weer actueler dan ooit. Daarom is er volop reden om dit onderwerp te bespreken.

Voor bedrijven met minder medewerkers is het webinar relevant wanneer u kosten wilt besparen of uw personenmobiliteit wilt verduurzamen. U hoort de negen redenen om sowieso de uitstoot van het wagenpark en de mobiliteit te registreren.

Marco Martens en/of Matthijs van Neerbos van het ministerie vertellen over het besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit en beantwoorden vragen van aanwezigen. Vragen die aan bod komen zijn

  • Gelden er specifieke maatregelen per branche?
  • Hoe ziet de rapportage eruit die werkgevers elk jaar moeten maken over de gereden kilometers?
  • Gaat het dan om het totaal aantal kilometers per bedrijf of uitgesplitst per modaliteit?

 

Feiten op een rij:
Lunch & learn webinar: Werk aan de winkel met Werkgebonden personenmobiliteit
Datum: Vrijdag 3 juni 2022
Tijdstip: 12.00 – 13.00 uur

U krijgt de inloggegevens voor het webinar toegestuurd bij aanmelding. Het webinar vindt plaats via Zoom.

Tot 3 juni!