Toolboxen en factsheets

voor werkgevers.

Hieronder vind u handige toolboxen en factsheets over de verschillende manieren van reizen en de bevordering hiervan. Houd deze pagina in de gaten, want we blijven deze aanvullen met nieuwe inspirerende factsheets.

10 tips spreiding

We kunnen straks weer gedeeltelijk terug naar het werk. Maar hoe pak je dat aan? 10 tips om aan de slag te gaan.

Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

We werken steeds meer vanuit huis. Wat betekent dit voor de reiskostenvergoeding? In onze toolbox is alle informatie te vinden!
Download_Factsheet-Hybride-Vergaderen

Factsheets hybride vergaderen

Weet jij wat hybride vergaderen is? Met onze handige facsheets praten we je graag bij, zodat je goed voorbereid een hybride vergadering ingaat.

Toolbox Thuiswerken

We werken massaal thuis, maar hoe houd je dat voor lange tijd vol? Met de tips in deze toolbox!

E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit

De Rijksoverheid heeft een e-zine ontwikkeld met diverse ‘tips and tricks’ om duurzaamheid te bevorderen. Denk aan personenmobiliteit, normerende regelgeving en hoe je kunt bijdragen aan het Klimaatakkoord.

Factsheet Fietsstimulering

Fietsen en de fiscus: een lastige combi. Stimuleert u het fietsgebruik via de Werkkostenregeling? En dan binnen of buiten de vrije ruimte? Of maakt u gebruik van de leasefietsregeling. We hebben alles op een rij gezet.

Factsheet Flexibel werken

Een manier om te verduurzamen en het voorkomen van files is het bevorderen van flexibel werken. Lees er meer over in onze factsheet "Flexibel werken"

Factsheet Ov stimulering

Een manier om duurzamer te reizen en minder files te veroorzaken is door met het openbaar vervoer te reizen. Hoe je het gebruik van het ov onder werknemers binnen je organisatie stimuleert? Dat lees je in onze factsheet "ov stimulering."

Factsheet Collectief vervoer

Er zijn vele Ways2go om duurzaam en met zo min mogelijk files en vertragingen te reizen. Een daarvan is het aanbieden van collectief vervoer voor medewerkers. Lees er meer over in onze factsheet "Collectief vervoer".

Communicatie toolbox- bezoekers

Handige informatie voor bezoekers m.b.t. het groot onderhoud aan de N3

Communicatie toolbox- werkgevers

Handige informatie voor werkgevers m.b.t. het groot onderhoud aan de N3